Bespaar Tip | Contoleer uw energietarieven periodiek met een ene
[BespaarEnergVerge]

Naast energiesparen is het wijs om periodiek / jaarlijks te controleren of uw energieleverancier nog steeds de goedkoopste is. Als u in de afgelopen tijd niet gewisseld bent, kunt u veelal tot een paar honderden euro's op jaarbasis aan geld sparen op uw energierekening.
   Pin it

Naast energiesparen is het wijs om periodiek / jaarlijks te controleren of uw energieleverancier nog steeds de goedkoopste is. Als u in de afgelopen tijd niet gewisseld bent, kunt u veelal tot een paar honderden euro's op jaarbasis aan geld sparen op uw energierekening.

Op het internet zijn er meerdere sites te vinden met een energievergelijker. Hiermee kunt u eenvoudig voor uw situatie, de energieprijzen vergelijken van verschillende energieleveranciers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook aangeven of u groenestroom wilt. Mocht u een goed alternatief gevonden hebben, dan kunt u middels deze sites eenvoudig overstappen naar de goedkoopste energieleverancier (let hierbij op de contractduur van uw huidige contract). Hieronder een paar sites waar wij goede ervaring mee hebben: