+31 (0)26 373 62 94

LED Controller | STICK RGB | STICK-DE3
[STICK-DE3]

Availability: On order

964,95€
   Pin it

 Product:
Sunlite STICK-DE3 design DMX controller zwart

Algemeen:
De STICK-DE3 is de ideale DMX-controller die u altijd voldoende feedback geeft over de keuze die u gemaakt heeft, of wilt maken. Het is een ideale lichtsturing voor vaste installaties waar een decoratieve licht-installatie hangt die van kleur kan veranderen. Zo kunt u bepaalde ruimtes of zones eenvoudig van kleur laten veranderen, om een bepaalde sfeer te krijgen. De STICK-DE3 geeft u visuele feedback aan de hand van het grafische display, waar u een foto van de ruimte aan kunt koppelen.

Concept van de STICK-DE3
Aan luxe ontbreekt het niet met de STICK-DE3 en dat is direct te merken. Want achter het glazen frontpaneel en het strakke design van de controller schuilt een hoogwaardig stukje techniek. Honderden statische en intelligente DMX-armaturen kunnen moeiteloos ingeprogrammeerd worden, door het aanmaken van scenes en chases biedt u iedereen de gelegenheid om eenvoudig een kwalitatieve lichtshow te laten maken. En dat met slechts een paar handelingen voor de gebruiker! Tijdens gebruik past u eenvoudig de kleur en intensiteit van een chase of scene aan, waardoor het licht optimaal aansluit op de situatie. Het cirkelvormige kleurenwiel staat centraal en bevat eveneens een dimmer-ring. Met zo min mogelijk knoppen, maximaal resultaat!

Programmeren en indelen van de STICK-DE3 controller
Door middel van Easy Stand Alone of Easy Stand Alone Pro software heeft u optimale programmeermogelijkheden. Daarnaast is de controller zelf op te nemen in een netwerk dankzij een Ethernetverbinding. Maak eenvoudig verbinding met de controller middels een iOS apparaat met de speciale STICK remote app en bedien het licht vanuit uw luie stoel, al dan niet bij wijze van spreken. Triggeren van de STICK-DE3 is eveneens mogelijk, dankzij een RS232 aansluiting, infrarood-ontvanger en een speciale terminalverbinding. Daarnaast heeft de controller een interne kalender en klok om onder meer overdags energie te kunnen besparen.

Specificaties:
- design DMX controller met uitgebreide technische mogelijkheden
- kleur: zwart
- DMX-uitsturingscapaciteit: 1024 kanalen
- uitgebreide visuele feedback middels grafisch display
- fotografische weergave bij het activeren van een bepaalde chase of scene mogelijk
- basis-bedieningsknoppen, eenvoudige bediening voor leken
- wandmontage-mogelijkheid
- kan geprogrammeerd worden middels Easy Stand Alone (Pro)
- ethernet-verbinding, voor opname in netwerk en bediening via STICK remote app voor iOS
- interne klok en kalender voor volautomatische activering bij schemering
- micro-SD geheugen, kan honderden statische en intelligente DMX-armaturen opslaan
- multi-zone bediening voor de controller, voor het bedienen van meerdere ruimtes of zones
- glazen frontpaneel